Sinterklaas haarwerken

Sinterklaas haarwerken zijn een onmisbaar onderdeel van mijn werkzaamheden. Het hele jaar door maak ik voor klanten nieuwe pruiken op maat gemaakt, vul ik baardstellen op, vermaak ik oude stellen en zorg ik voor het onduleren van de haarwerken.

Alle baardstellen worden op tule vervaardigd, waardoor het lijkt alsof het haar rechtstreeks uit het hoofd groeit. Bovendien ademt het montuur van de pruik doordat deze op tule gemaakt is en is het draagcomfort daardoor hoger dan bij een synthetische pruik. Voor een zeer natuurlijke en professionele uitstraling bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Indien u geen tule wenst, kan ik, bij baardstellen, ook zorgen voor een afgewerkte rand aan het stel.

Zwarte pieten pruiken op maat
Bent u uw knellende pietenpruik zat? U kunt uiteraard ook een op maat gemaakte pietenpruik bij ons bestellen.

Voor het aanmeten van een haarwerk of voor meer prijsinformatie, kunt u het beste telefonisch contact opnemen, zodat ik de technische details met u kan bespreken.

klik HIER voor enkele foto's

U zocht naar:
Sinterklaas haarstellen, Sinterklaas pruiken, pruiken, pruikenmaakster, haarwerken, Chrochet haarwerken, Marja van der Wal, tv sint haarstellen, Haarwerken van echt haar, haarwerken op tule, pruiken op tule, handgeknoopte pruiken, echt haar, baarden, sinterklaas haar, snorren, haarstukjes, theaterpruiken, pruiken voor producties, professionele haarwerken, pruiken voor typetjes, pruiken voor imitatoren en dubbelgangers, het adres voor al uw haarwerken